Om Valby Bedemand, grundlagt i 1898

Velkommen til Valby Bedemandsforretning i København, som er grundlagt helt tilbage  i 1898 under navnet Valby Ligkistemagasin. Forretningen er dermed en af de ældste og samtidig bedst velrenommerede bedemandsforretninger i området, som dækker hele København og Frederiksberg udover naturligvis Valby.

Bedemandsforretningen har hjulpet generationer af familier med omfattende og personlig service i forbindelse med dødsfald og tilbyder stadig individuelle forløb samt seriøs og grundig vejledning i den svære tid.

Bedemandsforretningen, Valby Ligkistemagasin blev grundlagt i 1898 af snedkermester Niels P. Pedersen og hustru. Senere overtog deres søn og svigerdatter, Max og Bodil Pedersen forretningen.

Da Max og Bodil Pedersen ikke havde børn blev forretningen solgt til bedemand Jørgen Olsen i 1966 samt dennes hustru Birthe Olsen. Jørgen Olsen døde i oktober 1978, hvorefter Birthe Olsen videreførte forretningen sammen med sine to børn, Hans-Erik Olsen og Henriette Leinum. Birthe Olsen døde i 1997.

Niels-Henrik Palmelund, der har været ansat i forretningen siden 1. januar 1994, indtrådte i 2003 som medejer af forretningen samtidig med at Hans-Erik Olsen trak sig tilbage.

Pr. 1.1.2019 er Christie Rosenberg indtrådt i forretningen og overtager denne efter Henriette Leinum og Niels-Henrik Palmelund.

Det vil stadig være muligt, at få en snak med både Henriette Niels-Henrik, også kaldet Niller, da de begge stadig har deres gang i forretningen ind imellem.

Niller forsætter sit virke som organist og Henriette helliger sig sine børn og børnebørn.