Tryghed & Tillid i Processen

”Som erfaren bedemand udfører vi altid vores arbejde med den største respekt, service, diskretion og professionalitet.”

Bedemandsforretning siden 1898

 

Velkommen til Valby Bedemandsforretning i København, som er grundlagt helt tilbage i 1898 under navnet Valby Ligkistemagasin. Forretningen er dermed en af de ældste og samtidig bedst velrenommerede bedemandsforretninger i området, som dækker hele København og Frederiksberg udover naturligvis Valby.

Læs om vores historie her

 

 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_91c.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_905.jpg

Døden er noget vi taler om

 

Har du selv overvejet, hvordan den sidste afsked med dig skal foregå? Mange har svært ved at tale om døden, men fakta er – at den indhenter os alle før eller siden. Hvorfor så ikke tage beslutningen om, hvordan du kunne tænke dig at alt skal forløbe? Døden kan komme helt uventet og det kan være ekstra svært for de efterladte oven i sorgen, at skulle tage stilling til en masse praktiske spørgsmål som skal løses ”her og nu”.

Læs mere om min sidste vilje her

 

 
barberry-3944524_1920.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_910.jpg

Skal det være bisættelse eller begravelse

 

En bisættelse er ofte en kirkelig handling, men det kan også være en offentlig handling i et kapel eller et hospitalskapel. En bisættelse er, når afdøde har valgt at blive brændt, og hvor urnen efterfølgende nedsættes på en kirkegård eller asken spredes til søs.

Læs mere om hvad du bør overveje her

 

 

Tryghed & Tillid i Processen

 

Samtalen holdes hurtigst muligt efter dødsfaldet, og nogle gange også forinden. Det er helt fint, at have alt forberedt – og nogle kan bedst lide det således. Bemærk, at vi efter forudgående aftale tilbyder, at vores døvetolk kan medvirke uden beregning.

Læs hvordan vi kan hjælpe dig her

 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_916.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_91a.jpg

Vi har et stort udvalg af kister og urner

11810-P6 Kors .jpg
Beyond Life_Mosgrøn.jpeg
Beyond Life_Himmelblå.jpeg
image 2.png